måndag 19 oktober 2009

Hej & välkommern till little u's jewel box.

Jag tänkte börja med att presentera mig och berätta lite om mitt lilla smyckesskrin.

Tidigare har jag jobbat med marknadsföring inom finansbranchen. Då vi flyttade till London för 8 år sedan tog jag chansen att pröva på något nytt, något mer kreativt. Jag började tillverka smycken. Smycken har alltid fascinerat mig och jag älskar pärlors former & färger - hur de lyser upp på olika sätt beroende på hur de kombineras. Jag tycker smycken uttrycker personlighet och ger det där lilla extra till vår klädsel. Ett smycke kan ändra hela din dag!

Till en början tillverkade jag smycken åt mig själv, men då vänner i bekantskapskretsen började efterfråga de smycken jag tillverkade bestämde jag mig för att även börja tillverka smycken på beställning åt andra. Jag startade little u.

Alla pärlor & material som jag använder är noga utvalda och alla mina smycken är handgjorda av mig. Varje smycke blir därför helt unikt - just för dig. För att få så bra kvalitet och hållbarhet på mina smycken använder jag mig av kvalitetspärlor såsom sötvattenspärlor, Swarowski kristaller, halvädelstenar samt silver- & guldpläterad metall (om kunden inte önskar annat).

Skulle du vilja beställa något av de smycken du ser i mitt smyckesskrin, eller har en idé på något som du skulle vilja att jag skapar åt dig, är du mer än välkommen att skicka ett email till mig: ulrika.burell@telia.com

Jag hoppas att du kommer att titta in då & då i mitt smyckesskrin. 
Välkommen!

1 kommentar:

  1. Fantastiskt snygg blogg, Ulrika! Du har verkligen känsla för estetik, färg och form!! Jag gillar loggan skarpt. Så snygg..

    kramar från Nina

    SvaraRadera