måndag 22 november 2010

smoking-party-jewels

{ halsband }

{ halsband . hänge }

{ halsband . hänge }
{ armband }

{ armband }
Smoking-party-jewels
Silverkedja, ärtlänk (925)
Silverlås (925)
Silverdetaljer (925)
Swarowski kristaller {rosa, lila, cerise & champagnerosa}

Fru Granne skulle på smoking-party med maken och till detta tillfälle behövde hon smycken som 'piffade' upp den vackra stål-grå coctailblåsan {så snygg!}. Fru Granne använder inte mycket assessoarer och ville därför ha ett smycke som hon ska kunna använda även vid andra tillfällen. Men samtidigt ville hon ha 'riktig glam' till detta party då klänningen är vackert enkel. Jag förslog därför att vi skulle göra ett smycke ur min every-day-is-a-party kollektion, d v s man satsar på basen - det vill säga kedjan, {armband & örhänge} - med ett hänge/berlock till att börja med. Sedan är det bara att köpa/beställa till berlocker och hängen efter tycke & smak. Du byter själv lätt ut de hängen/berlocker som du har på basen. Detta innebär att du har massor av olika möjligheter, med endast ett smycke. Och till ett bra pris då basen är det som kostar lite mer och hängena/berlockerna lite mindre. Beacause: Everyday is a party!

Vi valde Fru Grannes favoritfärg rosa som bas och la till färgen lila {som passade ypperligt till klänningens färg}. Jag gjorde sedan hänget riktigt maffigt med massor av runda, fasetterade swarowski-pärlor i rosa, champagne-rosa och lila tillsammans med några få cerise bicone swarowskis med silverkedjan som bas. Hänget sitter sedan fint på en lite längre {65 cm} lång ärtlänks silverkedja {925}.

Till detta gjorde vi ett matchande festligt armband. Lite likt det som jag gjorde till Fru Frallebulles bröllop. Väldigt little.u.

Smokin´ hot!

1 kommentar:

  1. Hej! Åh, vilket gulligt erbjudande! Problemet är väl att jag skulle vilja ha örhängen och armband som matchar och jag fixar inte riktigt att i lugn och ro bestämma mig om färgkombination nu. Dessutom blir det väl kämpigt för dig att hinna med både och? Men återigen, väldigt snällt att du hörde av dig och jag återkommer med beställning när jag är mindre stressad. =) Kram

    SvaraRadera