tisdag 8 maj 2012

halsband WINGS OF LOVEPs. Kedja på bilden är en kraftig kulkedja (2.0 mm) i längden 80 cm. Då blir halsbandet 'lite' dyrare. halsband WINGS OF LOVE
ankarkedja (1.3 mm)
ring (15 mm ø)
vingar (ca. 30*10)
allt material är i sterling silver (925)

Det är inget avancerat halsband alls. Faktiskt ganska enkelt. Precis så som jag vill att det ska vara. En ring i kraftigt silver (15 mm) och två vackra vingar (30*10 mm) - hängandes på en silverkedja. Jag kallar det "wings of love". För att det (för mig) symboliserar att allt är möjligt ...

Smycket är just nu mitt favoritsmycke. Jag bär det varje dag. I en tunn, tunn ankarkedja (40 cm). Det skramlar lite härligt när jag går. Jag fingrar på det ofta, gör mig påmind om hur bra jag har det. 

Och så tänker jag vilken perfekt present det är att ge det här halsbandet till någon som tar studenten/examen. Som ska ge sig ut på sin nya resa i livet. Som en liten nykläckt fågelunge. På egna ben. Eller kanske till sin vän för att hon alltid finns där för en. Till sin mamma för att hon skyddar en under sina vingar. De - vingarna - kan symbolisera mycket. Eller kanske bara vara rackarns snygga. Enkelt coolt liksom.
En tjej beställde vingarna uppdelade på två halsband - ni vet som man brukade dela ett hjärta med sin vän. Divided Wings. Vilken fin idé. Se här.

Halsbandet kostar - med en 40 cm (1.4 mm) ankarkedja - 450 sek. Skulle du önska en längre kedja/ annan slags kedja kan priset förändras något. Allt material är i sterling silver (925).

Ps. Kedja på bilden är en kraftig kulkedja (2.0 mm) i längden 80 cm. Då blir halsbandet 'lite' dyrare. 

Skulle du vilja beställa ett halsband WINGS OF LOVE emailar du mig på ulrika.burell@telia.com - med så mycket detaljer som möjligt över dina önskemål (om du har några).

1 kommentar:

  1. Oj, vilket vackert halsband! Får önska mig det i julklapp av mannen. :)

    Ha en bra dag!
    Kram Linda

    SvaraRadera